Németh Adrienn

Németh Adrienn

logopédus, gyógypedagógus

Munkám során fontosnak tartom saját szakmai tudásom folyamatos bővítését és a szülőkkel való együttműködést. Arra törekszem, hogy a fejlesztések során a gyermekek érzelmi, belső motivációjára építsünk, illetve, hogy a tanulási folyamat örömet okozzon nekik.

nemeth_adri_2Németh Adrienn vagyok, logopédus. 2017 óta tanítok az iskolában, az Új Alma szellemisége közel áll hozzám, mert a gyermekek nyitottságára és harmonikus személyiségfejlődésére is hangsúlyt fektet.

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán logopédia és pszichopedagógia szakokon szereztem diplomát 2007-ben. Gyógypedagógiai terápia szakirányon a mesterképzést 2011-ben végeztem el. Tanulmányaimat követően sajátos nevelési igényű gyermekeket integráló intézményekben dolgoztam. Jelenleg a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XII. Kerületi Tagintézményének is munkatársa vagyok. Pályám során tapasztalatot szereztem a diagnosztika, a beszédindítás, az artikulációs zavar, a diszlexia prevenció és reedukáció és a nyelvlökéses nyelés területén. Szociális kommunikáció fejlesztésével is foglalkozom.

Mindenféle életkorú gyermekkel nagyon szívesen dolgozom, az egészen kicsiktől a középiskolásokig. Munkám során fontosnak tartom saját szakmai tudásom folyamatos bővítését és a szülőkkel való együttműködést. Arra törekszem, hogy a fejlesztések során a gyermekek érzelmi, belső motivációjára építsünk, illetve, hogy a tanulási folyamat örömet okozzon nekik. Számomra is nagyszerű élmény látni, amikor egy-egy közösen kitűzött cél megvalósul.

Elérhetőségeim

Telefon: +36303659589

E-Mail: nemethadrienn@ujalma.hu

Szívesen tartaná a kapcsolatot velem Facebook-on is?
Itt megtalál